مدیرکل دفاتر مناطق نمونه و زیرساخت های گردشگری گفت: با هدف تسهیل در روند سرمایهگذاری، فرآیند سرمایهگذاری در مناطق نمونه گردشگری بازنگری میشود.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، «محمد رضا اکبری» گفت: مناطق نمونه گردشگری با هدف تسریع و تسهیل فرآیند سرمایهگذاری در کشور و به منظور جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی در مناطق مستعد و قطبهای گردشگری کشور، به تصویب هیئت محترم دولت رسیده است.
وی افزود: این مناطق برای رشد و شکوفایی و توسعه کلان گردشگری کشور مورد تأکید قرار گرفته بود و در آغاز نیز امید و انگیزههای زیادی را برای فعالان و علاقهمندان به سرمایهگذاری در این بخش ایجاد نمود.
به گفته وی، این امر سبب شد تا متقاضیان زیادی برای سرمایهگذاران به واحدهای ستادی و استانی روی آوردند، و در این مناطق شروع به فعالیت نمایند. برای تحقق این امر و ایجاد وحدت رویه به منظور اجرا و عملیاتی شدن آن و واگذاری به سرمایهگذاران بخش خصوصی فرآیند اجرا توسط این سازمان تهیه و به ادارات کل استان ابلاغ و ملاک عمل قرار گرفته است.
اکبری افزود: با تصویب این مناطق، انتظار میرفت سرمایهگذاری در بخش گردشگری با سرعت بالا انجام پذیرد و گستره عملکردی آن با مشوقهای درنظر گرفته شده چشمگیر باشد و حجم زیادی از منابع مالی و سرمایههای داخلی و خارجی زیادی را در این عرصهها جذب نماید.
وی اظهارداشت: با گذشت زمان و تحلیل آنچه گذشته است، متأسفانه نشان میدهد فرآیند حاضر و ابلاغی به استانها منجر به طولانی شدن پروسه سرمایهگذاری و افزایش بروکراسی اداری و حتی گاهی مانع بزرگی برای جذب سرمایهگذاران شده است. در راستای برنامههای فراروی دفتر، وضعیت موجود مورد آسیبشناسی، و با هدف رفع موانع و مشکلات موجود و تسریع در روند سرمایهگذاری، اصلاح و بازبینی فرآیند سرمایهگذاری مناطق نمونه گردشگری در دستور کار قرار گرفته است.
وی خاطر نشان کرد: در گام اول بررسیهای تخصصی در کارگروههای واحد ستادی مورد موشکافی قرار گرفت، در ادامه از نقطه نظرات و دیدگاههای کارشناسی ادارات کل استان به عنوان واحدهای اجرایی سازمان بهره گرفته شد، برای بهرهمندی از نظرات سرمایهگذاران به عنوان ذینفعان اصلی این حوزه، چندین سرمایهگذاران موفق و در حال فعالیت این عرصه نیز فرآیند موجود ابلاغ و نظرات آنها نیز جمعآوری گردید.
مدیرکل دفاتر مناطق نمونه و زیرساخت های گردشگری اضافه کرد: در نهایت با بررسی همه جانبه فرآیند در حال اجرا بازنگری و فرآیند جدید تهیه و تدوین میشود. تا به توان به تسریع سرمایهگذاری در این حوزه اقدام و انگیزه لازم و کافی را برای جذب سرمایهگذاران در عرصه مناطق نمونه گردشگری فراهم و با رویکرد و نگرش به نقش مناطق نمونه گردشگری در سطح کلان اقتصادی و توازن منطقهای، در توسعه کشور اثرگذار شوند.
/108
انتهای پیام/